IJsportdag in Thialf Heerenveen

Ronde Tafel 68 Heerenveen organiseert vrijdag 28 maart in samenwerking met de De Johan Cruyff Foundation en Stichting StoerWinterweken de IJssportdag 2014 in het Thialf ijsstadion te Heerenveen.
Er worden maar liefst 250 leerlingen met een beperking verwacht van de volgende Mytylscholen:Onderwijscentrum de Twijn uit Zwolle; It Twalûk Leeuwarden; School Lyndensteyn uit Beetsterzwaag
Op het ijs worden de kinderen begeleid door verschillende nieuwe en oude bekende Nederlandse toppers uit de schaatswereld. Deze dag is voor alle leerlingen van deze scholen, waarin de activiteiten starten om 9:30 en eindigen om 13:30 uur.
Tijdens de ijssportdag kunnen de kinderen verschillende activiteiten beoefenen als schaatsen, curling, sledgehockey, shorttrack, priksleeën, ijsdansen en nog veel meer. Het plezier tijdens de verschillende onderdelen en spelletjes staat voorop.
Elk jaar is het weer één groot feest waarbij het plezier van de kinderen centraal heeft gestaan: “super gaaf om in Thialf met mijn rolstoel de ijsbaan op te mogen en te sporten en spelen met mijn klasgenootjes, ik kende de ijsbaan wel van televisie maar in het echt is het nog veel leuker”